یزدفردا "دکتر سید مهدی موسوی پور اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام تحت نظارت بر استحصال بهداشتی  بیش از 6000  تن گوشت قرمز نظارت نموده اند.

به گزارش پایگاه خبری یزدفردا "وی با بیان این مطلب افزود: کشتارگاه به عنوان یکی از مراحل نهایی استحصال فراورده های خام دامی دارای اهمیت بسزایی می باشد. به همین دلیل ادارات دامپزشکی با در نظر گرفتن محل های ویژه ای به عنوان کشتارگاه های دام و طیور و نظارت بر فعالیت آن ها، مانع از ورود مواد غذایی آلوده به چرخه ی غذایی مردم می شوند.

این مقام مسئول در ادامه یادآور شد: کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه ها، دام ها را قبل از کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی مورد معاینه و بررسی قرار داده و بعد از تایید سلامت، تحت شرایط ویژه ی بهداشتی و شرعی کشتار می شوند. پس از آن نیز لاشه ها مورد بازرسی قرار گرفته و درصورت تایید سلامت، ممهور به مهر سلامت دامپزشکی و لیبل بهداشتی می شوند و سپس به منظور جلوگیری از آلودگی های ثانویه و بالا رفتن بارمیکروبی گوشت، آن ها را وارد تونل پیش سرد نموده و سپس توسط خودروهای سردخانه دار روانه ی بازار مصرف می نمایند. به همین ترتیب از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 212000 راس  دام سبک و سنگین در کشتارگاه های مجاز استان کشتار شده اند.

موسوی پور تصریح کرد: تهیه ی گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی و توجه به مهر و لیبل دامپزشکی ضامن تامین سلامت مصرف کننندگان است بنابر این به شهروندان توصیه می شود از ذبح غیر مجاز دام و خرید گوشت کشتار شده در محل خارج از کشتارگاه جدا خودداری نمایند.










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا